Royalty aandelen voor een buy and hold strategie - Aandelenbeleggen

Ga naar de inhoud
Royalty aandelen


Laat u voortaan "Royaal" uitkeren


90% van de particuliere beleggers verliest geld in de beurshandel. Het MOET dus anders, maar tot op heden lijkt de oplossing door particuliere beleggers niet gevonden te zijn.
Particuliere beleggers nemen nog altijd te veel risico en ze handelen te veel. Ze kijken ook veel te veel naar het nieuws en handelen dan impulsief en precies verkeerd. Allemaal zaken die we al lang weten, maar we lijken de macht te missen om het te veranderen.

Om te veranderen moeten we andere afspraken met onszelf maken. Bijvoorbeeld een paar aandelen kopen die we nooit meer gaan verkopen. In feite zoals Warren Buffett het deed. Die heeft nu aandelen die hem op jaarbasis meer dividend opleveren dan de aandelen hem ooit gekost hebben.
Dat is effectief beleggen!

Al was het maar omdat u dan veel minder transactiekosten maakt.

Het kan allemaal echt wel anders, maar dan moet u ook wel in speciale aandelen beleggen. Aandelen die zelf ook heel anders dan de rest zijn. Aandelen die simpelweg een veel hogere kwaliteit hebben.


Die kwaliteitsaandelen heb ik gevonden! Het is echter helaas niet zo dat ik daar de eerste mee ben. Deze prachtige aandelen kennen door hun uitzonderlijk hoge kwaliteit ook een hoge waardering. Dat komt omdat meer beleggers de kwaliteit al onderkend hebben. U moet er als belegger dus stevig voor in de buidel tasten. Natuurlijk zien we dat graag anders, maar als ik u deze aandelen voorstel op het moment dat ze spotgoedkoop zijn, dan koopt u ze niet, want als DEZE aandelen spotgoedkoop zijn, dan is de beurs een bloedbad geworden en dan weet ik zeker dat u geen trek heeft in aandelenbeleggingen.
We moeten spelen met de kaarten die ons gegeven zijn. De waardering is hoog, maar ze is niet extreem. Ik heb ook een oplossing voor het probleem van die hoge waardering. Die oplossing is ook geen raketwetenschap, dus u kan haar makkelijk toepassen. Het is uitvoerig en helder in het rapport beschreven.

Als u open staat voor een betere manier om te beleggen,
als u zich kunt vinden in het buy and hold kopen van enkele kwaliteitsposities,
dan is dit rapport een absolute must voor u!
Ik kan er pagina's over volschrijven, maar dat heb ik dan ook gedaan in het rapport.
U kan dit rapport los bestellen. U kan het rapport ook als bonus bij uw abonnement op Mooie Beursdag verkrijgen.

Het rapport kost los 59,50 euro.

In het rapport treft u een prachtige combinatie van kleine en grote bedrijven die in alle opzichten bijzonder zijn.PS: U loopt geen risico. Ik bied u een 14 dagen niet goed, geld terug garantie.Vriendelijke groeten,

Tom Lassing

Directeur Pro Gain BV, uitgever van onder meer Beursbox.nl

PS2: Bonus: U krijgt gratis van mij het Japanse Candles E-boek
PS3: Bonus: Ook gratis bij het rapport is de E-mail optiecursus
PS4: Bonus: Een gratis Leren Beleggen E-boek boordevol met waardevolle tips over beleggen

Pro Gain BV KvK17254080 BTW8208.89.234 Best, Nederland
Terug naar de inhoud